Result Coaching. Helping you to empower yourself!

Coaching

Als partnerbedrijf van Result Recruitment Group begeleiden wij dagelijks managers en professionals uit de wereld van Media & Advertising. Onze dienstverlening is aanvullend: Result inspireert, werft en selecteert; wij begeleiden zowel management als professionals om nog beter te worden in hun werk en bij loopbaan gerelateerde vragen.

In onze visie kun je als organisatie alleen duurzaam succesvol zijn als mensen en teams in beweging blijven. Zich blijven ontwikkelen. Ook in een branche als Media & Advertising, waar weinig tijd is voor reflectie.

Omdat wij de mediabranche van binnenuit kennen, zien we waar mensen tegenaan lopen. We weten dat de werkdruk hoog is en de dagen lang zijn. Maar wie wél tijd neemt voor reflectie, ervaart het louterende effect van een adempauze. Rust, nadenken en weer door. Beter, bewuster en succesvoller.

Naast coaching verzorgt Personal Best ook managementtrainingen. Onze trainingen zijn stuk voor stuk maatwerk op basis van de leervraag, maar hebben altijd als doel: het vergroten van de impact van de deelnemers.