We help you to grow personally.

Re-Culture

Re-Culture helpt organisaties met het bouwen van een cultuurfundament, om vanuit dit fundament creatief te blijven in het vertellen van je verhaal en om te zorgen voor de juiste groei in mensen.

We geloven in deze geïntegreerde oplossing: zowel de creativiteit in het uitdragen van waar je als bedrijf voor staat als de structuur en de juiste aanpak voor de groei in mensen.

Als start-up heb je vaak andere behoeftes. Voor hen zijn we partner in HR advies en coaching. Samen kijken we naar het menselijke groeipad binnen de organisatie. Snelheid, deskundigheid en flexibiliteit staan hierin centraal. Result Start-up maakt ons aanbod van bedrijven compleet en zorgt bij vele kandidaten voor verrassende mogelijkheden.

Wanneer we samen aan de slag gaan:

  • Starten we met een passende strategische sessie; wat is je verhaal, waar sta je voor, wat zijn de company values. Waar je voor staat is wat mensen beweegt, energie geeft en je als organisatie op groeit.
  • Gaan we los in de creatie fase. Inzichten vertalen we door en samen bouwen we het fundament.
  • Brengen we rust, doordat je de juiste structuur creëert , met oplossingen voor het uitdragen en bewaken van de cultuur én de groei in mensen.

Meer weten over hoe we dit zien? We gaan graag met je in gesprek!

Home image
Home image