Result is a specialist in mediating people within Media, Creation and Advertising.

Recruitment

Result is marktleider in Nederland in bemiddeling van mensen in de media, creatieve en advertising industrie. Vanuit ons netwerk bedienen we de bekendste media owners, media- en reclamebureaus, digital agencies, tech bedrijven en adverteerders. Naast vaste functies bemiddelen we ook voor tijdelijke opdrachten op basis van Interim of detachering. Result werkt vanuit kantoren in Amsterdam en Eindhoven.

Voor deze partners zijn wij op zoek naar de beste professionals die ervaring hebben in account, strategie, business development, (content) marketing, creatie, project, campagne management, traffic en planning. Kandidaten begeleiden we doorgaans gedurende hun gehele carrière. Van starters-plus tot en met senior executives.

Voor onze kandidaten zijn we op zoek naar de volgende stap in hun carrière. Samen met jou kijken we verder dan je CV. We kijken en praten met jou over je waarden, ambities, wensen, krachten en valkuilen. Om zo niet de beste vacature maar juist de mooiste stap in je loopbaan te realiseren.

Result werkt discreet en conform de Wet Algemene Verordening Gegevensbescherming. Klik hier voor onze Privacy Statement.

Neem contact met ons op via:
email. info@resultrecruitmentgroup.nl tel. 020 - 427 12 28

Home image
Home image